Egy hét és itt az '11-es berlini IFA (szórakoztatóipari expó), amely keretein belül a Samsung több készüléke előtt húzná el a függönyt. Az új Galaxy termékcsalád mobiljait már bemutatta, a hangosabb petárdákat már a szeptember elsejei szakkiállításra tartogatta, amire egy appot is fejlesztett az ott megjelenők eredményesebb tájékozódására.

Az alkalmazásban három, eddig nem ismertetett Samsung készülék nevébe is belefuthatunk: Wave 3, Galaxy Tab 7.7 valamint Galaxy Note. Az első kettő magától értetődik: A Wave 3 a legújabb, saját Bada operációs rendszerrel szerelt tagja a Wave-vonalnak, a Galaxy Tab 7.7 a sokat pletykált 7 hüvelykes, Honeycomb-tablet lehet.

Az utóbbi, Galaxy Note már nem olyan egyértelmű, senki sem tudja még a készülék formátumát sem megtippelni. Itt legalább lesz egy kis misztérium, ha már a Samsung elbénázta az "Unpacked-hadműveletét". Folyt. köv elsején...

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr603180859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása