A Samsung az Apple árnyékában kicsit elhalkult mostanság, de október 11-re azért ők is szerveznek nekünk finomságokat, mint például jégkrémszendvicset, meg egy kis Nexus Prime-ot is, melyhez már meg is csinálta az internetes-reklámspotját. Mivel csak egy teaser-t láthatunk, nem leplezik le a konkrét dizájnt, ami a Nexus S-hez hasonlóan egyedi konkáv-formatervet kap. Nagyon íves, vékony lesz az Ice Cream Sandwich referenciakütyüje, melynek oldalán három fém-pöttyöt is láthatunk, meglehet, hogy csak szimpla dizájnelem, de sokkal valószínűbb, hogy a funkciót is kap (talán dokkolóhoz kell, vagy a hatékonyabb NFC-működéshez szükséges). Látható, hogy az optika egy kicsit nagyobb teret kap, így ott a készülék vastagabb is lesz.

"A valami NAGY jön"-szlogent még mindig nem ejtette a Samsung, egyszerűen nem jelenik meg a szemeim előtt bármi, ami tényleg meglepetés lehetne. Lesz készülékbemutató, rendszerbemutató, Google szolgáltatások bemutatója, melyek közül főként a Google Wallet esélyes a leghúsosabb bemutatóra. Október 11-től tehát elölről-hátulról, kívül-belül is megismerhetjük a Nexux Prime-ot.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr153281461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása