Ha minden jól megy az év végén jelenik meg Japánban, majd jövő év elején Európában és Észak-Amerikában a PlayStation legújabb generációs kézi konzolja a Vita (NGP fedőnévvel operált az idei E3-ig). Ezen időpontokkal párhuzamosan jelenik meg a konzolhoz köthető alkalmazásbolt, amelyben az összes ismertebb közösségi szolgáltatás kliense is letölthető lesz majd -az idő előrehaladtával.

Facebook, Twitter valamint Foursquare alkalmazások is lesznek hivatalosan, a fejlesztők szeretnének erre a platformra is kiterjeszkedni, annyi viszont nem tisztázott, hogy a konzol megjelenésekor már elérhetőek lesznek-e, avagy előre telepítve lesznek megtalálhatóak a készüléken (nyilván ez függ attól is, hogy a szolgáltatások fejlesztői tudnak-e szerezni a megjelenés előtt fejlesztői példányokat a Vita-ból).

Természetesen ezeket a szolgáltatásokat száz százalékban, helyhez kötetlenül is kihasználhatjuk, hiszen a PS Vita drágább változata már tartalmaz 3G-s adatkommunikációs modult, valamint GPS-t is. "Sent via PS Vita".

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr193161277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása