Itt a friss, szerény információkkal bíró Samsung-sajtóközlemény, melyben a koreai cég az új, őszi, karácsonyi szezonba küldött készülék-lineup-ot hivatott közölni. Megjegyezném, hogy ez nem összetévesztendő a nagy, szeptember elsején IFA-expón történő bejelentéssel.

Samsung Galaxy W:

A generáció húzóneve, Android 2.3, 1,4 GHZ-es processzor, 3,7"-es kijelző, 14,4 Mbps-es HSDPA adatkommunikációra is képes. A Samsung előre telepített közösségi szolgáltatásokkal, Social HUB-bal, és a játékra kiélezett hardvernek köszönhetően, a fiatal réteget szeretné megcélozni a Galaxy W-vel.

Samsung Galaxy M Pro:

Itt is Android 2.3-mal számolhatunk, a telefon főként üzleti célokra, QWERTY-billentyűzettel, trackpaddal, fektetett HVGA-kijelzővel, 1350mAh-s akkumulátorral, előre telepített üzleti alkalmazásokkal (pl. Cisco-appokkal) jelenik meg.

Samsung Galaxy Y:

Szintén fiataloknak, szerény pénztárcákkal rendelkezőknek (ennek tükrében visszafogott hardverrel) készült a Galaxy Y. 823 MHZ-es processzor, 3,2"-es 320×240-es kijelző, Gingerbread, megannyi közösségi alkalmazás. Különböző színekben lesz elérhető.

Samsung Galaxy Y Pro:

Az Y testvére, QWERTY-billentyűzettel, fektetett érintőkijelzővel, előre licenszelt irodai alkalmazáscsomaggal. Átmenet a fiatalos és üzleti telefonok közt. Wifi Direct-tel könnyen lehet adatokat, prezentációkat mozgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr433177304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása