Egy hónapja merült fel először, hogy a Sony gondozásában megjelenne egy újabb, teljesen hagyományos e-book olvasó, mikor a végleges készülék megkapta az FCC pecsétet.

Most pedig egy holland webshopban tette tiszteletét a hat hüvelykes, e-ink érintőkijelzős könyvolvasó. A Sony tényleg azoknak szánja, akik komolyan gondolják az e-bookok emésztését. A kütyüben, amit PRS-T1-re kereszteltek, lesz Wifi, kétujjas nagyítás, Wikipedia és Google Search integráció, továbbá az extra-könnyű műanyag háznak köszönhetően csupán 170 grammot nyom.

Érdekesség, hogy a gépen jellegzetesen Androidos dedikált gombok találhatóak, ami egy merész túlmagyarázás után arra engedhet következtetni, hogy egyfajta zöldrobotos operációs rendszer hajthatja az olvasót. Bár ez elég groteszk tipp, várjuk csak ki... Megjegyzem, túl sok köze nincs a Sony Ericsson-hoz mégis megtalálhatók benne az Xperia-vonások.

Pontos dátuma a megjelenésnek nincs, de ezek szerint már a küszöbön áll a kütyü, melynek ára kb. 200-240 dollár közt alakul majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr883186414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.08.30. 10:30:33

jaja, tényleg kicsit Xperia-s a kerekített alsó rész és az íves gombsor :)

en-gé · http://aapp.blog.hu 2011.08.30. 11:46:34

@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: Az ára is csábító lesz, főleg a tavaly ilyenkor megjelent Sony e-reader tükrében, ami elég kellemes vérfrissítés volt az e-olvasók körében. A Kindle-nél drágább, de a bővebb specifikációlista miatt érthető.
süti beállítások módosítása