A DigiTimes a besszállítókra hivatkozva azt állítja, hogy az iPhone 5 kijelzője nem megy 4 hüvelyk fölé, így könnyen meglehet, hogy marad a megszokott és jól bevált képernyőméret.

Míg a versenytársak nagy része már szépen túllépte a négy inches panel-átmérőt, addig az Apple-t nem igazán izgatja a méret. Bár már az iPhone 4-en is elfért volna (fizikailag, nem átvitt értelemben) egy pár tized hüvelykkel nagyobb kijelző, a beszállítók szerint mégsem lesz a következő generációban jóval nagyobb képernyő.


Házi-koncepció, tilos komolyan venni.

Spekulációk arra következtetik a szaksajtót, hogy vagy marad a 3,5 hüvelyk vagy legfeljebb 3,7-re nő a kijelző, ugyanis ezek az okostelefonokon megszokott, már-már szabvány érintőkijelző méterek négy hüvelyk alatt. Fontos lehet az Apple-nek, hogy a "harmadik fél" által gyártott dokkolók és hordozható hangszórók kompatibilisek legyenek a következő iPhone-nal.

A pletykák sorozata itt nem áll meg: Az új iPhone könnyebb és vékonyabb lesz (mily meglepő), marad az antennaként funkcionáló tartós, szálcsiszolt alumínium keret, valamint nyolc megapixeles kamerát is kap majd a készülék. Állítólag. Megszokhattuk már az erős titkolózást az Apple termékek megjelenése előtt.

A BGR egyik "magasan megbízható" forrása azt nyilatkozta a blognak, hogy az AT&T alelnöke már meg le is kommunikálta a magasabb rangú beosztottak felé, hogy az új iPhone október elején jelenik meg a szolgáltatónál. "Nagyon-nagyon elfoglaltak leszünk a következő 35-50 napban, ennek tükrében kell felkészíteni a dolgozóinkat" jelentette ki az alelnök. Apple bejelentése és keynote szeptember végére várható, de hivatalos infók ezzel kapcsolatban még nincsenek, de a tolófájások már biztosan megkezdődtek.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr843188647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása