[IFA 2011] Úgy tűnik a Sony a Sony Ericsson-tól függetlenül is ott akar lenni a hordozható eszközök világában -ahogy tette azt korábban elég intenzíven. A tabletei és az e-readere után bemutatta az új Walkman-t a Mobile Entertainment Player-t, ami egy átlagon felüli Android-os PMP lesz.

A Walkman konkrét specifikációját még nem közölte a Sony, de az alábbiak már biztosak: 2.3-as Android operál rajta, Wifi-vel, 4,3" hüvelykes, tűéles kijelzőt kap, ahogy a jó anyagminőségű és letisztult külső mellé HDMI-portot is, amivel a készülék képét tudjuk tükrözni nagyobb képernyőkre (mint azt például az LG Optimus 2X-ben láthattuk).

Mivel a kütyüt még csiszolgatják, messze van még a sorozatgyártástól, így nem tisztázott se az ára, se az, hogy milyen kiszerelésekben juthatunk hozzá, ahogy a megjelenés dátumát is sűrű köd veszi körül, de minden bizonnyal a karácsonyi szezonra már elérhető lesz. Ígéretes csillagja lesz a hordozható multimédia lejátszók univerzumának.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr913194213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása