Tegnap jelentette be az új telefonját a Motorola, a Pro+-t. A Google a Motorola Mobility felvásárlásával széles felhasználói spektrumra lövöldözné az új telefonjait.

Arról még nincs információ, hogy a készülék megjelenne egyáltalán Európában, vagy Észak-Amerikán kívül bárhol, de telefon így is érdekes. A Pro+-on Android 2.3 lesz, teljes QWERTY billentyűzettel, BlackBerry-szerű kialakítással, 3,1 hüvelykes VGA-érintőkijelzővel, 1 GHz-es processzorral, 5 megapixeles fényképezővel, fél giga RAM-mal és négy giga ROM-mal és egy igen testes, 1600 mAh akkumulátorral jelenik meg.


Az akksi teljesítménye valamint az előre telepített irodai és üzleti alkalmazásoknak köszönhetően a készüléket az üzletemberek számára kínálja elsősorban a Motorola. Alain Mutricy, a Motorola alelnöke szerint a készülék úgy viselkedik, mint egy személyi asszisztens, továbbá a telefon átmenet lesz egy munkaeszköz és egy szórakoztatóelektronikai termék közt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr483193004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása