Júniusban perelte be az iCloud Communications a Apple-t, amiért a felhőszolgáltatását iCloud-nak keresztelte. Most meggondolta magát és visszalépett.

Nyilván nem örült az VoIP-lehetőségeket kínáló, 2005 óta létező és bejegyzett aprócska cég iCloud Communications, mikor a nyár eleji WWDC-n az Apple bejelentette az azonos névre hallgató szolgáltatását. Hirtelen haraggal, de érthető okokból egyből bíróságra vitte az ügyet, arra akarta kényszeríteni az Apple-t, hogy szüntesse meg az iCloud alá tartozó marketingkampányt, fizessen kártérítést majd érvénytelenítse védjegyet, amit amúgy az Xcerion-tól vásárolt ki az Apple.

Most úgy tűnik, azonban az ügyből semmi sem lesz, a vádakat ejtette a cég, és átnevezte magát Clear Digital Communications-re, amit a Facebook oldalukon is megerősítettek. A weboldaluk, a geticloud.com sem üzemel jelenleg, de hamarosan indulnak az új névvel. Sem a CDD, sem az Apple nem kommentálta az esetet, könnyen lehet, hogy a két félnek sikerült peren kívül megegyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr673210428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása