Hiába lesz 2011 legkeresettebb telefonja az iPhone 5, a HTC amerikai részlegének vezetője szerint a fiatalok körében, már nem az iPhone, hanem a HTC a divattelefon.

Martin Fichter a HTC US elnöke épp a lányát fuvarozta a főiskolára, amikor azt látta, hogy a fiataloknál sokkal több Android-os telefon látható, mint iPhone. Főként HTC-ket látott. Hát hogyne... A GeekWire-nek adott interjúban azért a sztorihoz hozzátette, rengeteg Samsungot, sőt kisebb kínai cégek okostelefonjait látta és, hogy le is állt beszélgetni egy-két diákkal ennek kapcsán. Arra a következtetésre jutott, hogy az iPhone már nem olyan trendtelefon, mint amilyen volt. A diákoknál idősebbek és a márkához hozzászokottak vásárolják többnyire. Persze, hogy a sztori ne legyen PR-szagú, szerinte a főiskolai campusokat még mindig a MacBook-ok uralják. A lenyűgöző rege hitelességét mindenki a saját mobil-vallása szerint mérlegelje.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr983227787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 15:19:04

nálam mindig az S2 és annak leszármazottai lesznek a "menők" :)
süti beállítások módosítása