A Microsoft ügyvezető igazgatója a hivatalos Windows Team Blogon írta meg, hogy a Mango frissítések egy-két héten belül elérhetőek lesznek a WP7 felhasználóknak.

Eric Hautala kifejtette azt is, hogy a Mango-val igen erőteljesen haladnak, és azt tanácsolta a felhasználóknak, hogy ne telepítsék a kiszivárgott verziót a telefonjukra. "A hivatalos Mango frissítési-folyamat során mindenki a készüléke gyártójától kapja meg a update-csomagot, így az új firmware becsületesen lesz ráhangolva a telefonokra, annak érdekében, hogy az összes új WP7.5 feature tökéletesen és akadálymentesen működjön a különböző gyártmányú készülékeken" - írta meg posztjában Hautala.

A HTC most jelentett be két új WP7 Mango-készüléket, a HTC Radar-t valamint a Titan-t, de a frissítés megjelenésekor számíthatnunk új bejelentésekre a Samsung-tól, az LG-től, a Nokiától, de akár olyan kisebb gyártóktól is, akik nemrég szerződtek a Microsoft-tal: Ilyen például a ZTE.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr573245552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása