Túl van a tízmilliomodik Galaxy S II eladáson a Samsung, úgy tűnik nem sikerült annyira bekavarnia az Apple-nek, ahogy tervezte.

A májusban megjelent készüléknek sikerült július óta megdupláznia az eladásait, így tíz millió eladott egységet könyvelt az Samsung a napokban, ami az Apple perhadjáratának és az ebből következő negatív publicitásnak tükrében egy elég komoly szám. A Galaxy S ezt az értéket hét hónap alatt érte el, az S II-nek ehhez bőven elég volt négy hónap is. A számok ráadásul igen szépen kunkorodnak felfelé majd az elkövetkezendő hetek-hónapok kimutatásaiban, mivel a készülékek árusítása nemrégiben indult csupán Amerikában. A készülék sikerre ítéltetett, és ebben még az Apple sem tudta megállítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr773256598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása