Egy kínai mikroblog (értsd: Twitter koppintás) tagjai passzolgatnak egymás közt egy állítólag még az üzemi rétegben készült képet, melyen az A5-ös processzor található iPhone környezetben.

Vészesen közeledik az iPhone hivatalos bemutatása és a forgalmazás startja, ami egyenlő a kétes eredetű, csak nyomokban az iPhone-ra emlékeztető zajos, bemosódott szétszerelős, úgynevezett teardown-képekkel. Most a Weibo névre hallgató kínai közösségi blogon ütötte fel a fejét egy kép (az első), melyen a kétmagos, 1GHz-es Apple A5 látható, alatta a SIM-slot, mellette pedig az akkumulátornak fenntartott hely.

Értelem szerűen nem hitelesek, de meggyőzőek a képek. Nagyon úgy tűnik, hogy inkább egy kísérleti jelleggel készült prototípus belei vannak a fenti képen. Jól látható a fehér iPhone 4 előlapja is, valamint a felfestés nélküli A5 chip is kérdőbe vonja a tényszerűséget, sőt az lenti képen még a dombornyomás is elmaradt.

Igazán bejelenthetné az Apple az új készülékét végre, hogy egy évig megint ne kelljen ilyen posztokkal foglalkozni és mindenki boldog lesz... "Következő megálló: Apple Keynote!"

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr13239755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása