Pár napja ugyan már kiszivárgott egy állítólagosan végleges verzió a WP7 Mango-ból amelyet viszonylag egyszerűen lehet felfrissíteni házilag is (bár nem minden készüléken működik), Peter Wissinger, a Microsoft Mobil Üzleti Csoport igazgatója a Facebook-on jelentette be, hogy a Mango ténylegesen kész, és azt eljutatták a mobilgyártóknak, hogy végül ők ráfrissítsék a termékeikre az új rendszert (ami feltehetően ezen folyamat során szivároghatott ki a hónap közepén).

Mivel a Microsoft mobilrendszerét használó gyártók nem nyúlnak bele a kész rendszerbe, ami pont emiatt igen hamar eljuthat a korábbi verziót használó felhasználókhoz. Pontos dátumokról még nem esett szó, amint ezeket lehozzák a gyártók, az majd itt is megtalálhatóak lesznek.

Milyen nagyobb volumenű újdonságokat hoz a Mango az átlag felhasználónak? Lesz Twitter integráció a közösségi Hub-ban, dinamikus és valós idejű tile (csempe) információ, Facebook Helyek (becsekkolós lehetőség), Live Messenger és Facebook Chat integráció, megannyi Bing-lehetőség (Shazam-szerű zenekeresés, turn-by-turn navigáció a térképen, Google Googles-szerű vizuális keresés és kód-szkennelés kamerával), fejlettebb fotó szerkesztés és taggelés, újradolgozott Marketplace felhasználói felület, kikapcsolható a shutter-hang fényképezésnél, újradizájnolt Games Hub Xbox Live avatarokkal, hardveresen gyorsított web böngészés és felturbózott IE9 Mobile.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr893169136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása