Tim Cook jelentette be, hogy az Apple egy különleges rendezvényt tart meg október 19-én, ottani idő szerint 10:00-kor (helyi idő szerint 19:00-kor), melyen Steve Jobs életére és munkásságára emlékeznek meg. Ezúttal nem egy steril, sötét színpadra és egy projektorra kell gondolni, maga a megemlékezés az Apple főhadiszállás amfiteátrumában lesz. "Sokunk szíve még mindig gyászol, mi Steve életútjának megünneplésére készülünk. Ideje megemlékeznünk a hihetetlen dolgokról, melyeket Steve ért el és amelyekkel jobbá tette a világot, melyben élünk" - Írta le Tim Cook, az Apple dolgozóknak küldött levelében. Minden dolgozó részt vehet a megemlékezésen, de hogy a külvilág mennyire lesz kizárva, még nem tudni.

Közben kiderült az is, hogy a Discovery Channel már le is forgatta a Jobs életét és technológiai vívmányait bemutató biográfiai dokumentumfilmjét, írta meg a comment.blog.hu. A különkiadás két műsorvezetője a Mythbusters-ből ismert Jamie Hyneman és Adam Savage lesz. A How Steve Jobs Changed the World c. film vasárnap kerül adásba, a magyar Discovery Channel nemsokkal ezután nálunk is bemutatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr793295202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása