Korábban már lehetett hallani, hogy a Lenovo ThinkPad kínálatát egy tablettel dobja fel, ki hitte volna az IBM-nél '92-ben, hogy így elnevezni a termékcsaládot 19 évvel később elég szerencsés lesz.

A készülék kijelzője a Honeycomb-tableteknél megszokott 10,1 hüvelyk, a készüléket pedig Tegra 2 SOC hajtja meg. Dizájnban nem kiemelkedő (ez sosem volt a fő prioritása a ThinkPad eszközöknek), azonban megtalálhatóak rajta a tipikus TP-stílusjegyek. A készülékhez jár egy stylus is, ami nem azt jelenti, hogy rezisztív a kijelző, a technológia ugyan az, mint amit a HTC Flyer-ben láthattunk.

Az eladókhoz a hónap legvégén kezdik meg kiszállítani a készletet, de már most meg lehet rendelni a tableteknél szinte szabvánnyá váló kezdőáron: A 16GB-os, Wifi-s darab 500 dollár, a 3G modullal és dupla annyi tárhellyel pedig 70 dollárral több. A 64GB-os verzió 670 dollár.

A IBM/Lenovo korábban már próbálkozott a laptopból-tabletté hajtható formátummal a Windows XP aranykorában, az új készülékhez is vehetünk billentyűzet dokkolót, ami azért jelentős, mert a terméket főként üzleti célokra ajánlják, ami a Honeycomb miatt természetesen nem zárkózik el a további felhasználási céloktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr563174420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása