Friss hír, hogy Steve Jobs az Apple vezérigazgatója lemondott pozíciójáról, helyét Tim Cook veszi át, aki már többször is volt ideiglenesen a vállalat CEO-ja, legutóbb mikor Jobs májátültetésen esett át.

"Steve rendkívüli előrelátásával és vezetésével megmentette az Apple-t valamint neki köszönhetjük, hogy a cégünk a világ leginnovatívabb és legértékesebb technológiai vállalata lett."

-Apple Inc.

Steve Jobs nyílt levele az Apple-höz:

"Már sokszor emlegettem, hogy ha már nem tudom ellátni a feladatom, mint az Apple vezérigazgatója, akkor azt veletek tudatnám először. Sajnos ez a nap eljött.

 

Tehát ezennel lemondok mint vezérigazgató, de folytatnám munkámat -ha az igazgatóság jónak látja, az Igazgatóság Elnökeként, Igazgatóként valamint Apple dolgozóként.

 

Úgy gondolom az Apple legfényesebb, leginnovatívabb napjai előtt áll, szeretném figyelemmel követni és hozzájárulni ehhez a sikerhez egy másik szerepben.

 

A legjobb barátaim többségét az Apple-nél dolgozva ismertem meg, mindenkinek köszönöm, hogy sok-sok évig dolgozhattam mellettetek.

 

Steve" 

A volt vezérigazgató lemondása érthető, és előre látható volt. Egészségi állapota kész hullámvasút volt, diagnosztikálták hasnyálmirigyrákkal amiből felépült, májtranszplantáción is átesett, hormonális kiegyensúlyozatlansága is volt az utóbbi időkben. Legutóbb a júniusi WDDC-n pedig a legrosszabb formájában láthattuk eddig.

A céget nem hagyja ott, folytatja a munkát a levélben említett munkakörökben, feltehetően a kiszámíthatatlan egészségi állapota hátráltatja abban, hogy továbbra is egy ilyen magas poszton dolgozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr353178634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása