Nem hinném, hogy előfordult volna olyan, hogy egy mobil megjelenése a szélsőséges időjárás miatt késett volna, mert a gyártó az extrém körülményeket is figyelembe venné. Így van most a Galaxy S II megjelenésével a Samsung, mert épp New York-ban szeretné kitombolni magát az Irene-hurrikán.

Ugyan túl sokat nem késik, csupán egy napról van szó, de ez az eset így is egyedi. És ha már újra témánál vagyunk: Azt már tudjuk, hogy a S II Amerikában szolgáltatótól függően különböző neveket és apróbb dizájnmódosításokat kap. Mivel három szolgáltatónál landol, három, szemre különböző de mégis teljesen egyforma készülék jön. T-Mobile-nál Hercules lesz, melynek sarkai nagyobb rádiusszal dolgoznak, a Sprint-nél Epic Touch 4G lesz, ami leginkább átmenet a Hercules és az Attain közt. Utóbbi az AT&T-nél lesz elérhető, az Európai verzióra talán ez hasonlít leginkább. Egyik készüléken sincs fizikai home-gomb, amit az EU-ban élő S II tulajok teljesen megszoktak, csak érintő-gombsor lesz az összes variáción.

Tehát úgy tűnik az anyatermészet az Apple-lel kollaborál, különben a cég beperelné azt az iCloud miatt. Ha.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr293185149

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Apple feketesége 2011.08.28. 13:11:08

Az Apple tette a saját termékeit, az iPhont, de főként az iPadot hasonlatossá másokéhoz és aztán beperli őket a hasonlóságra hivatkozva.  Mert ugyebár ha kitart a fehér dizájnszínénél, akkor azért a fehér és a fekete inkább ellenkező, mint hasonl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása