[IFA ’11] Nemrégiben jelent meg ugyan a Sony Ericsson Xperia Arc-ja, amely fogadtatása igen pozitív, elismert és keresett mobiltelefon lett belőle, a cég viszont máris bemutatta a készülék revízióját, a Arc S-t.

Ugyan a IFA-expó hivatalosan holnap kezdődik a nulladik nappal, de sajtósoknak megnyíltak a kapuk és a sajtótájékoztatók is megkezdődtek. A sorozatot a Sony Ericsson nyitotta, rögtön egy készülékdebütálással: Az Arc S az Arc dialízisen átesett változata lesz, de az egyetlen különösebb változás csupán a processzor órajele lesz, ami egyről 1,4 GHz-re dagadt. Nem tűnik vízválasztónak az upgrade, de a teljesítményt jelentősen megdobja a negyven százalékos tupír.

Marad az Exmor R és a Bravia technológia, ahogy a fizikai- valamint a képernyőparaméterek és a kamera is. Ugyan úgy 2.3.3-as Android lesz rajta, viszont könnyen lehet, hogy a készülék már az első olyan SE-telefonok közt lesz, amelyen már az Ice Cream Sandwich szaladgál majd. Elérhető lesz fehérben, kékben, rózsaszínben, feketében és végül ezüstben.

A készülékben már gyárilag megtalálható lesz, a 3D-s, fényképező-szoftverbe beépülő panorámakészítő alkalmazás, a „3D sweep panorama”, amit az SE készített a saját telefonjaira. Itt nem szemüveges-3D-re sokkal inkább kör- és gömbpanoráma készítéseire kell gondolnunk.

A telefon októberben jelenik meg világszerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr723194081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása