Július elején lehetett hallani arról, hogy a Windows Phone 7 alkalmazásboltja a Marketplace meghaladta a 25 ezer publikált app-ot. Két hónap alatt ötezer új alkalmazással töltötték fel a bolhapiacot.

Összehasonlításképp az Apple AppStore-ban több mint félmillió, az Android Marketben egy májusi felmérés szerint több mint 200 ezer alkalmazás található. A WebOS elsüllyedésekor pedig csupán ötezer alkalmazás volt az HP AppCatalog-ban.

Bár piaci részesedésben a WP7-platform nincs a nagyok közt, a teljesítmény így is elég ütős, főleg, hogy ezt a számot 10 hónap alatt érte el. Ezalatt nyolcezerre nőtt a beregisztrált fejlesztők száma, így sokan munkálkodnak WP7-es alkalmazásokon. Úgy tűnik, hogy a tendencia nem fog alábbhagyni, ugyanis a Mango nem csak felhasználói, fejlesztői szempontból is rengeteg új szolgáltatással bír.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr593192937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása