[IFA '11] Relatíve erős hardverrel, jelenik meg az LG új középkategóriás Android-készüléke, az Optimus Sol, viszont csak egy maggal.

Az LG volt az, aki felvezette a dupla-magos készülékek kategóriáját nemrégiben az Optimus 2X-szel. Mostanra talán beláthatta, még nem teljesen kiforrott dolog ez a kétcsatornás szisztéma, így talán ennek is köszönhető, hogy több kétmagos LG-vel nem találkozhattunk még azóta.

Egymagos lesz tehát az Optimus Sol (Solution-ra azaz Megoldásra utalhat a fedőnév), a manapság már eléggé elterjedt 1GHz-es órajellel. 10.1-es Flash-támogatás, a 3,8"-as WVGA S-AMOLED kijelző, 5 megapixeles fényképező, teljes DLNA és Wifi-Direct támogatás is jellemzi a telefont.


Ebben a készülékben debütál a Dark UI, az LG által fejlesztett technológia, mely a nyugalmi állapotban tompítja a világosabb pixelek fényerejét a képernyőn, ami a gyártó szerint húsz-harminc százalékkal javítja az akkumulátor élettartalmát.

Az LG Optimus Sol körülbelül háromszáz euró lesz teljesen függetlenül, de a készülék javarészt szolgáltatóknál megtalálható telefon lesz (a Vodafone standnál mutatták be), és az induló ár is hamar csökkenni fog még. Szeptembertől lesz elérhető Európa-szerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr513198258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása