[IFA '11] Mivel a Németországban blokkolva van a Galaxy-termékcsalád forgalmazása, és az IFA-expó ugyebár német rendezvény, vagy a Samsung döntött úgy hogy csak záros ideig lehet megtekinteni élőben a Galaxy Tab 7.7-et, vagy utasítás szerint szedték le az asztalokról.

Elsején hivatalosan is bemutatták a Galaxy Tab 7.7-et, a német szórakoztatóelektronikai expón, rögtön a prezentáció után meg lehetett taperolni a kütyüt, de állítólag a kiállított darabokra egy olyan matricát kellett ragasztania a Samsung-nak, miszerint "Németországban nem forgalmazható".

Ezután tűnt fel az Engadget munkatársainak, hogy a készülék két nap után teljesen felszívódott a bemutatótermekből, sőt az IFA hivatalos weboldaláról is, továbbá a promóciós anyagoknak és posztereknek is hűlt helyük maradt.

A Samsung szóvívője az egyik legnagyobb üzleti lapnak, a Bloomberg-nek nyilatkozta, hogy "az új végzés súlyosan korlátozza a fogyasztók választását Németországban, de természetesen tiszteletben tartjuk a bíróság ítéletét". Így valószínű, hogy a Tab 7.7 önként vonult ki a rendezvényről. Részletesebben az esetet nem kommentálta a cég, sem a rendezvény szervezője.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr513201989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása