Még áprilisban jósolták meg a "cseppformát", lehet, hogy tényleg drasztikus újratervezésen esik át az iPhone 5?

A MacRumors.com-nak sikerült megszereznie egy állítólagos tervrajzot, mely a third party-gyártóknak lettek eljuttatva, hogy ehhez igazodva gyártsanak tokokat a készülékhez. A műszaki rajzon jól látható a tavasszal már megjósolt ''cseppdizájn", tehát a készülék tetejétől az aljáig nem egyforma a vastagság. Felül 0,27 hüvelyk, alul pedig mindössze 0,21 hüvelyk vékony a formaterv, érthetőre fordítva ez 6,85 millimétert és 5,33 millimétert jelent. Kézben fogva igazán érezhető lesz ez. Ha lesz.

A képernyő fél hüvelykkel nagyobb a tervrajzokon, és sokkal jobban kihasználja az előlap által felkínálkozó teret, mint a jelenlegi generáción, a home gomb pedig egy erősen lekerekített téglalapként jelenik meg.

Az Apple pletykákkal foglalkozó blog rendelt a tervrajzokban látható paraméterekhez igazodó tokból egyet és beletette az iPhone 4-et, összehasonlításképp. Ekkora képernyőkülönbség mellett nem is tűnik olyan túlméretezettnek a iPhone 5:

Ha az Apple tartja magát a menetrendhez, akkor szeptember végi bejelentés után már a valós dizájnnal találkozhatunk.

Lábjegyzet: Mivel egy pletykablogra hivatkozva hoztam le a hírt, ehhez igazodva tessék kezelni a posztot.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr403201158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.06. 11:55:22

Szerintem legyen háromszög alakú. Olyan még úgy sem volt!
süti beállítások módosítása