A német T-Mobile-t nem érdekli túlzottan, hogy még be sincs jelentve az új iPhone, náluk már lehet sorszámot húzni.

A mai naptól a németek előrendelhetik, az iPhone 5-t (érdekes, még a hivatalos neve sincs meg). Úgy tűnik a szolgáltató már most izzítja a motort, és kuponokat oszt szét, azok közt, akik feliratkoznak az előrendelési listára, ezzel biztosítja azoknak az új iPhone-t, akik szeretnek a sötétben íjászkodni.

A kupon egy sima foglalószelvény, amire sem a készülék neve, sem a specifikációja, sőt a megjelenés dátuma sincs felírva. Arról nincs információ, hogy mennyi előrendelés érkezett eddig a Deutsche Telekom-hoz, annyi biztos, hogy sok.

Ha a menetrendet figyelembe vesszük, akkor október elején jön az új generáció, amit egy szeptember végi médiaeseményen jelent be az Apple. A tengerentúli szakújságírók az Apple meghívóit erre a hétre várják, így kicsit közelebb leszünk a pontos dátumokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr813204480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása