Az Apple gyárpartnerei megkezdték az iPhone-ok legyártását, annak ellenére hogy a legújabb iOS-ből még nincs végleges verzió.

A japán, Apple termékekkel foglalkozó weboldal, a Macotakara szerint a Foxconn és a Pegatron belevágott az iPhone 5 manufaktúrájába, annak ellenére, hogy a iOS 5-ből még nincs kész verzió. Most vagy megoldja valahogy, a felfrissítést még a megjelenés előtt az ipari szektorban, vagy a felhasználó kénytelen lesz otthon update-elni a készüléket. Utóbbi elég szürreális, de van rá esély, hogy megvalósuljon ez a forgatókönyv.

Ennél sokkal valószínűtlenebb, hogy a szoftver késése végett a hardver megjelenése is arrébb csússzon, az októberi megjelenéshez minden bizonnyal ragaszkodik az Apple.

A teljes gyártást a két kínai cég 85, illetve 15 százalékban osztja meg, a munka nagyobb része Foxconn-ra vár, míg a Pegatron szerény számokkal járul hozzá a legyártáshoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr253204718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása