Az aki allergiás a pletykákra, vagy az extrém találgatásokra, az inkább görgessen tovább. Az egyik külföldi techblog rálelt egy weben keringő képre amit egy iPhone 4-gyel lőttek, de mégis az iPhone 5-be megtippelt 8 megapixeles felbontással bír.

A pocketnow.com munkatársa épp iPhone 4-gyel elkattintott tesztfotókat böngészgetett, mikor meglátott egy képet ami szemet szúrt neki. Egy sushi-tálról készült és számára nem pont úgy festett, mintha a jelenlegi generációs készülékkel rögzítették volna, azért lecsekkolta az EXIF-információkat.

A méret ugyan közelebb áll az iPhone 4-hez, hisz 5,12 megapixeles a kép, de az EXIF adatok szerint 7,9 megapixelről lett leméretezve a semmiből előkerülő fotó. Az egyéb információk sem stimmeltek: A megszokott, valós kamera gyújtótávolsága 3.85mm a rekeszérték pedig f/2.8. A sushis kép viszont 4.3mm és f/2.4 mellett került az iPhone memóriájába.

Hogy milyen körülmények közt, és hol fotózták a tálat nem tudni, meglehet, hogy egy unatkozó Apple-mérnök fotózta a művészien elrendezett sushi-tálját, és ezt a good-bye-art-ot az iPhone 5 prototípusával tudta csak lekapni. De egy újabb marketing-statégia tűnik inkább valószínűnek. Végül a kép:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr373209830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 16:35:34

vagy az S2 8Megás kamerájával lőtte emberünk :D
süti beállítások módosítása