Már nem csak Európában, hanem Ázsiában is többszörös szabadalomsértéssel vádolja az Apple a Samsungot, azok után, hogy a németeknél részben, a hollandoknál pedig teljes sikerrel nyerte meg az szabadalmi pereket.

Az Apple a Tokyo-i Bíróságon adta be a perindítványt. A szabadalom-hadjárat során, most a Galaxy S, a Galaxy S II valamint a Galaxy Tab forgalmazását szeretné letiltattni Japánban. Nem elírás, az első 7 hüvelykes Galaxy tablet miatt perel ott az amerikai cég, ami egy éve jelent meg. Furcsa, hisz más régiókban a Galaxy Tab 10.1 adott okot panaszra.

Az első, zárt ajtós meghallgatás állítólag tegnap volt, de a bíróság szóvivője nem kommentálta az esetet, ahogy sem az Apple sem a Samsung nem reagált még a sajtónak. Részelteket megtudunk hamarosan.

Lábjegyzet: Úgy tűnik, hogy az Apple a Samsung mobilrészlegére száll rá kegyetlenül, de az új, egy hete bemutatott Samsung Series 9-es laptopcsalád miatt nem még idegeskedik. Vagy egyáltalán nem érdekli az egész, vagy megvárja a megjelenést és utána csap le a számítógép-sorozatra (magyarázat: az egész erősen hajaz a MacBook Air-re, ami ráadásul az Air-nél is vékonyabb formatervet kap).

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr993211566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 16:28:33

mostanában az a trendi ezeknél a férgeknél, hogy ha a Samu erősebbet, jobbat, szebbet csinál jóval olcsóbban, akkor próbálják kiütni a termékeit? Rohadt mocsadékok...
süti beállítások módosítása