Eric Schmidt, az Google volt vezérigazgatója egy interjúban jelentette be, hogy október-november környékén jelenik meg az új Android.

A nyílt interjúban a Google jelenlegi ügyvezető igazgatója teljes nyugalommal erősíti meg az augusztus közepén felreppent híresztelést, miszerint a Gingerbread és a Honeycomb ötvözete, az Android 4.0 ősszel jelenik meg.

Úgy tűnik nem csak az Apple hajrázik a karácsonyi szezon előtt, a Google az új referenciatelefonját a Samsung által gyártott Nexus Prime-ot is be tudja vetni még a hálaadási hónapokban. Korábban csak annyi volt ismeretes, hogy az Ice Cream Sandwich még az idei év vége felé jelenik meg, így a köztudatban inkább a téli megjelenés rögzült.

Íme az interjú, a kijelentés pedig 0:30:20-nál:

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr373210361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása