Conan O'Brien és az író-staffja újra az Apple-t szívatja, ahogy azt már tette korábban az Final Cut Pro X-nél, és az iPad 2-nél is.

A Conan című TBS-en futó, remek késő esti showműsor ugyan csak november óta van képernyőn, de ezalatt többször is reagált az Apple-nél történő nagyobb eseményekre (bár a korábbi műsoraiban is szurkálódott már). Most az újabb, elveszett prototípus a téma, no meg az, hogy az Apple forradalmi szintekre emeli a kínzás fogalmát:

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr173213569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.10. 10:00:00

Szerintem van egy elvesztő ember. Az éves értékelése akkor rossz, ha nem vesztett el semmit. Vagy nem úgy, h pont egy szám.tek blogista találja meg.

en-gé · http://aapp.blog.hu 2011.09.10. 14:36:33

@TrueY: Valahol egyértelmű. Egy prototípust az Apple "gyárterületein" kívülre tilos kivinnie bárkinek is, és biztos, hogy ezt szigorúan is veszik. Aztán San Fransisco-i szórakozóhelyen találnak rá egyre megint? Gerilla marketing - Level 60.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.11. 08:30:14

@en-gé: Ezért érdekelne az elvesztő ember munkaköri leírása... :)

De azért a kreatívok kitalálhatnának valami újat, mert kezd uncsi lenni!
süti beállítások módosítása