Kedden jön az Apple és gatyába ráz mindent. Addig viszont folytatódnak a spekulációk: A brazil Gizmodo-hoz eljuttattak pár, a helyi Foxconn telephelyről kiszivárogtatott fotót. A sokat pletykált, olcsó iPhone, vagyis a N90A modell előlapja szerintük így néz ki:

Semmi változás, ahogy ezt már sokszor kántáltuk, de a sztori itt ferdül egy picit. A gyenge kémfotókon a brazil Gizmodo főszerkesztője az alkatrész adatlapján észrevett egy nagy "megtagadva" feliratot, melyre valaki olvashatatlanul felskiccelt valamit, így nem tudni, hogy a megtagadás, az egész előlap-dizájnra, a konkrét alkatrészre, vagy csak az előlapi kamerára vonatkozik (a firkában nehezen kivehető egy lencse-szó). Így egy picit megkérdőjelezhető, hogy a 4S teljesen ugyan úgy néz majd ki, mint a most forgalomban lévő iPhone 4, de a leleplezésig a két napot mindenki kibírja fejen állva.

Az amerikai Gizmodo írása a többi képpel.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr63272300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása