Folytatódik a fikapöckölgetés. A Samsung most a franciáknál vágna vissza, rögtön három technológiai szabadalom megsértésével vádolja az Apple-t.

A Samsung megerősítette hétfőn, hogy még júliusban beperelte Franciaországban az Apple-t, mert szerintük jogosulatlanul használnak három, Samsung által levédetett technológiát. A hét elején derült ki az is, hogy meghallgatások sorozata decemberben indul.

A konkrétumok még nincsenek, de a Samsung szerint a jogsértés az iPhone 3G-t, 3GS-t és a 4-et érinti valamint a két iPad generációt is. A kérdéses szabadalmaknak állítólag az UTMS adatkommunikációs szabványhoz köthetőek.

Már április óta szünet nélkül harap egymásba a két cég, először az Apple vádolta meg a dizájnelemek másolásával a koreaiakat, akik akkor öt különböző jogsértés vádjával válaszoltak az Apple-nek, ezt pedig már megszámlálhatatlan mennyiségű per követett.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr123223924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 15:24:37

hajrá Samsung, rázzátok csak a fát, hátha leesik néhány alma róla :D
süti beállítások módosítása