A Sony nem sieti el, a karácsony előtt pár nappal dobja piacra a PSP Vita-t Japánban, a DoMoCo időalapú internet-csomagokat kínál hozzá.

Az európai megjelenés pontos dátumát még homály övezi (jövő év eleje már biztos), de a Sony tegnapi Vita-prezentációján konkretizálta a Japán dátumot, ami december 17. lesz. Épp emiatt a október 15-től rendelhető lesz az kézi-konzol, hogy a karácsonyfa fénye mellett már minden előrendelő tudjon játszani vele. Érdekesség, hogy az NTT DoMoCo szolgáltató, aki Japánban a 3G-mobilinternetet biztosítja a géphez, nem az adatforgalom mennyisége alapján számláz, hanem idő-alapon: Húsz óra 3G-csatlakozás kb. 2600, míg száz óra kb. 13 ezer forintnyi yen lesz. A gép mellé bundle-csomagban kapunk Marvel vs. Capcom 3-mat és az állítólag PS3-szintre feltornázott Final Fantasy X-et.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr633229273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 15:21:22

ANNYIRA iszonyat jól néz ki ez a kütyü... eszméletlen, pedig már az előd is nagyon-nagyon jó és szép volt.
Mondjuk amilyen játékokat dobnak már ki 1-1 combosabb mobilhoz, talán ez már nem is kéne :)
süti beállítások módosítása