A komoly házastársi vita az Apple és a Samsung elválásához vezetett, a cég nemrégiben egy tajvani gyárat keresett meg, hogy legyenek kedvesek felkészülni az A6-os chipsetek előállítására.

Az 2012-ben megjelenő iOS készülékekben már nem Samsung által gyártott processzor-videógyorsító páros lesz található. Érthető, hisz a telekommunikációs pereskedések leghangosabban üvöltöző feleiről van szó. A Reuters még július közepén hírezett arról, hogy a Apple erősen érdeklődik a fantázianeveket teljesen mellőző Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (~Tajvani Félvezető Gyártó Vállalat) iránt, most úgy nagyon úgy tűnik, hogy az "iPad 3-hoz" és az "iPhone 6-hoz" valóban Ők biztosítják a legfontosabb chippet.

A TSMC-nél elkezdődött a R&D, azaz a A6-os processzor kutatása és fejlesztése, ami jövő év tavaszi hónapjaiban debütálhat, ha az Apple tartja a menetrendet és akkor adja ki a következő iPad-et. Addig viszont még találkozunk megint a Samsung-féle A5-ös chippel, szinte biztos, hogy a pár hét múlva megjelenő iPhone 5-öt is az hajtja majd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr303233581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása