Az LG LU6200-ban debütál az cég saját fejlesztésű, ultramagas felbontású IPS panelje. Magát a hardvert sem kell félteni, az Optimus 2X után újra dupla-magos készüléket gyárt az LG.

Már az Apple-t sem érdekelte túlzottan, hogy a Retina Display (ami amúgy szintúgy LG fejlesztés és gyártmány) felbontásával az emberi szem felbontóképessége fölé megy, ha a konkrét számok nagyon jól hangzanak. Ezt a gondolatmenetet vihette tovább az LG, amikor kifejlesztette a AH-IPS panelt, mely esetünkben 720p-s felbontású.

Na, most ezt a technológiát mutatja be az új készülékében, az LG LU6200-ban, de debütálásról csak akkor beszélhetünk, ha az iPhone 5-ben nem ez a kijelző lesz.

Nem csak a 4,5"-es képernyő lesz pionír: 1,5 GHz-es, dupla-magos Scorpion processzor mellé egy Adreno 220-as GPU társul. 1 GB-nyi RAM és 4 GB-nyi belső memória lesz, ami természetesen bővíthető. Az akkumulátor 1830 mAh-ás, ennek kell majd fárasztó maratonokat futnia. Lesz MHL (kábelen történő HDTV-képtükrözés), DNLA, Wifi Direct és a mobilokban a Google Wallet-nek köszönhetően elterjedő NFC-chip is, a rendszer pedig 2.3-as Android. A kamera 8 megapixelt tud, autofókusszal. A Koreai piacon megjelenő készletet még egy DMB-tunerrel is felszerelik, így a készülék a régióban képes lesz digitális TV-adások fogadására is. 

Érdekes, hogy a tavaly év végén megjelent LG Optimus 2X volt az a készülék, ami a köztudatba égette a dupla-magos mobilprocesszorok fogalmát, de az LG azóta sem jelentett be hasonló készülékeket. Eddig... Pontos megjelenés ugyan még nincs, ahogy ár sincs feltüntetve sehol, de az előrendelési lehetőség szeptember 26-tól indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr713235656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 15:04:46

nem értem, hogy miért kell valag pénzért kvázi "kihasználatlan" képernyőket csinálni, ha már úgysem képes az emberi szem különbséget tenni egy szint fölött :S
süti beállítások módosítása