A Samsung Ausztráliában perli az Apple-t, ahol pont az amerikai cég blokkoltatja a Galaxy Tab 10.1 forgalmazását.

A történet ismerős, a Samsung az érdekeit próbálja megvédeni és a szabadalmai eltulajdonításával vádolja meg az Apple-t, tehát pontosan ugyan azt a stratégiát folytatja, amit a franciáknál. A legkisebb kontinensen a Tab 10.1 árusítása addig nem engedélyezett, amíg a pereskedések sorozata le nem zajlik (egyes információk szerint ez hamarabb is bekövetkezhet, mint gondolnánk, lehet hogy napokon-heteken belül meglesz az eredménye az egésznek).

A Samsung ismételten ködösen kommunikál a sajtó felé, szerintük az iPhone és az iPad 2 az, ami olyan vezeték nélküli technológiákat használ, melyekhez a Samsung nem adta az engedélyét. "Hogy megvédjük a szellemi termékeinket, szintén perindítványt nyújtottunk be az Apple ellen, a vezetéknélküli technológiáink megsértése miatt" -jelentette be a Samsung szóvivője, Nam Ki Yung. Délibáb az egész, gyerekek.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr353236973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

en-gé · http://aapp.blog.hu 2011.09.19. 18:41:10

@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: Ki tudnád venni a linket a nevedből? Olyan a kommentdoboz oldalt, mintha fizetett hirdetés lenne. Máskülönben blokkolnom kell a kommentlehetőséged.
süti beállítások módosítása