Az Amazon kiküldte a meghívóit a szaksajtónak, amelyek szerint szeptember 28-án, egy New York-i médiaeseményen mutatják be a ködben megbúvó Amazon-tabletet.

Az Amazon 7 hüvelykes, kettő és négymagos tabletét ugyan nem mutatta még be a publikumnak, pár újságíró már megtaperolhatta hetekkel ezelőtt, viszont képek nem készülhettek róla. Úgy tűnik a cég a minél nagyobb publicitást szeretne verni a készülékeknek, melyekről azt állítja, hogy a többszáz dollárral lesznek olcsóbbak majd mint az iPad.

A tervek szerint két táblagép kerülne piacra, a Coyote és a Hollywood. Előbbi kettő, utóbbi négy magos processzorral jelenne meg, és egy egyedire stilizált Android futna rajta. A washingtoni cég szeptember huszonnyolcadik napján, New Yorkban, egy újságíróknak szervezett eseményen jelenti be a készülékeket, így a jövő hét közepén az összes szálat elvarrja az Amazon.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr513252260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása