Hosszas kínlódás után a Verizon az idei év elejétől forgalmazhatja az iPhone-t, most viszont beleszólt a Apple kontra Samsung perekbe, amivel könnyen magára haragíthatja az kaliforniai céget.

Általában a harmadik felek pártatlanul, a lelátóról nézik az Apple vs. Samsung pereket, nem szólnak közbe, mégsem szeretnék egyik nagy céget sem magukra haragítani. A Verizon egy észak-kaliforniai bíróságon adott be be egy kérelmet, hogy az Apple egyik, Samsung elleni perindítványát tegye semmissé. Maga a per részletezése még várat magára, de valószínűleg az Apple a Samsung Infuse 4G, Galaxy S 4G, Droid Charge és a Galaxy Tab 10.1 forgalmazását korlátozná Észak-Amerikában.

Tökös húzás a szolgáltató részéről, érthető is, hisz legalább annyira érdeke az összes Samsung készülék, mint az iPhone-ok. Viszont a tettével lehet, hogy sehogy jár jól: Vagy nem lesznek a fent említett Androidos készülékek, vagy a pert bukja az Apple (akár) a Verizon miatt, így a bosszúra éhes cég az iPhone-ok forgalmazását is megvonhatja a szolgáltatótól. Ennek azonban nem olyan nagy a valószínűsége, a Verizonos iPhone-ok szép számban fogynak, de tudjuk mire képes az Alma, ha keserű...

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr483256193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása