Október végére ígéri a most bejelentett Omnia W-t a Samsung, mely már gyárilag WP7.5-öt futtat majd, így a HTC Radar és Titan mellett Ő lesz az új (gyári) Mango-telefon. Órajelben 1,4 GHz-et tud a készülék ehhez 512 MB RAM és 8GB belső memória társul. A Samsung nem meglepő módon S-AMOLED panelt tesz a készülékbe, ami 800×480 pixeles, 3,7 hüvelykes lesz. A kamera 5 megapixelig képes lövöldözni, ami mellett terül el az apró villanó. Az Omnia W egy hónap múlva jelenik meg világszerte, de az árazásokról még nincs információ.

A koreai cég másik nagy bejelentése a Samsung Galaxy S II HD, ami egy elsietett hardveres revízión átesett Galaxy S II. Érdekes, hisz utóbbi pár hónapja jelent meg, Amerikában pedig csak most startolt. A legnagyobb előrelépés, hogy a kijelző, ami 4,3"-ről 4,65"-re nőtt, és a WVGA felbontásból is 1280×720 lett, ami 316 képpontot jelent hüvelykenként. Ennek fejében a CPU is nőt, a kétmagos 1,2 GHz processzort 1,5 GHz-re húzza a Samsung. Az S II HD esetében már a megjelenés sem tisztázott.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr153259119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása