Meglehet, hogy az Apple már nem fog új iPod Shuffle-t és iPod Classic-ot piacra dobni, mivel inkább az iPod Touch-ra is a Nano-ra összpontosítana. A két leselejtezendő készülék iránt meglehetősen csökkent a kereslet az utóbbi években, a legutóbbi Classic 2007-ben jelent meg azóta csupán két revízió jött (2008-ban és 2009-ben) ugyan abból a generációból. A Shuffle legutóbbi generációja tavaly jelent meg az új Touch-csal és a Nano-val, melyek sokkal jobban teljesítenek, így teljesen elnyomják a minimalista vonalat minden téren követő zenelejátszót. A Touch az iOS-nek és kedvező árának köszönhetően remek iPhone-alternatíva, így érthető az érdeklődés a PMP iránt. A Nano is jól fogy, ami a hatodik generációra megszabadult az iPod-ok szimbólumától, a clickwheel-től, és az egész egy karóraméretű érintőképernyő lett, tehát a méretek és a név közti analógia maximálisan érvényesült.

A jövő heti (október 4, kedd, helyi idő szerint 19:00) Apple esemény csillaga az új iPhone, valamint a szoftveres megoldások lesznek, de feltehetően az iPod-ok is statisztaszerephez jutnak, ahol kiderül, hogy milyen "új" iPodok terülhetnek el a karácsonyfa fénye alatt. Arról már hallhattunk, illetve rengeteg Apple-közeli forrás tényként kezeli, hogy az új iPod Touch semmiben nem fog változni, az egyetlen újdonság a külalakban a fehér előlap lesz. Ha az Apple lesz oly' kedves és szolgáltat netes közvetítést kedden, akkor lesz liveblog. Ellenkező esetben szintén, viszont az eseményen jelenlévő szaksajtóra hivatkozva.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr653263815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása