Valahogy nem úgy végződött a sakkjátszma Németországban, ahogy az az Apple fejében előrevetült, de nem adja fel: Elszántan folytatja hadjáratát és egy érthetetlen oknál fogva most a Hollandoknál próbálja perelni a Samsungot.

Most a 3G/3GS és a Galaxy S közti (erősen létező) hasonlóság tudatosult az Apple-ben. Hangsúlyoznám, hogy a Galaxy S megjelenése után több mint egy évvel. Miért nem akkor tett lépéseket az Apple? Megvárta míg a kimagasló sikereket el készülék és akkor csap le? Megannyi kérdés merül fel az amerikai cég viselkedésével mostanában, de annyi fix: Nem cselekszik teljesen racionálisan.

Most a perindítványt a Holland bíróságnak adta be, és a képeken ugyan úgy mint a Galaxy Tab 10.1 esetében, bár nem olyan drasztikusan csúsztat az Apple. Látható, hogy megtévesztően azonos a két készülék mérete, ám a valóságban a Galaxy S több mint hét milliméterrel hosszabb, valamint a benyújtott képen a Samsung telefonjának szélességével is eljátszadoztak a grafikusok.



Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy az ilyen ügyek miért nyavajás képekre támaszkodva folynak... Szürreális az egész.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr633165940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása