A Samsung két, igazán bugyuta és giccses videóval akarja az internetezők figyelmét felhívni arra, hogy "valami nagy fog történni" szeptember elsején, az IFA (szórakoztatóelektronikai) kiállításon Berlinben. Ugyan úgy ahogy azt tette a már korábban a Galaxy SII-vel.

Az első videó művészi szintekbe emeli a semmitmondást, a másodikból legalább az kiderül, hogy egy marok-készülékről, sőt egy mobiltelefonról van szó. Meglehet, hogy a Nexus Prime az, melyről a napokban számoltak be először a témával foglalkozó médiumok. Vajon ez lesz az Ice Cream Sandwich (Android 4.0) referenciakészüléke?

Sokan azt pletykálják, hogy az eseménytelenebb videó egy új tablet megjelenését jósolja meg, méghozzá a második generációs Galaxy Tab-ét (7 hüvelykes S-Amoled kijelzővel, 1024×600-as felbontással, elő és hátlapi kamerával, Honeycomb-bal), ami végső soron nem is lenne meglepő, hisz az első Tab egy éve jelent meg, így teljesen racionális lenne a vérfrissítés.

Tehát a videók: A parfümreklám itt, a világító tenyerek pedig itt. A Galaxy SII hivatalos reklámja után az ilyen marketing egy látványos zuhanó repülés. Iskolakezdéskor már okosabbak leszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr713170904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása