A WebOS-re fejlesztőknek igazán rémálom lehet az ami a napokban történt, történik. Megszűnt a szeretett platformjuk, a Microsoft pedig van olyan kedves, hogy a hoppon maradt fejlesztőknek ingyen telefonokat, fejlesztői eszközöket és tréninget ajánl fel... Persze tegyük hozzá ennek is üzleti okai vannak, de ez a kezdeményezés remek.

Persze minden jött-ment fejlesztő természetesen nem állhat sorba a szeretet-csomagért, alapfeltétel hozzá, hogy az adott fejlesztőnek legyen már hivatalosan, a HP piacterén, az App Catalogban megjelent alkalmazása.

"Minden publikált WebOS fejlesztő: Tőlünk megkapjátok mindazt ami kell Windows Phone 7-en. Ingyen fejlesztői telók és eszközök, tréning stb."

-Brandon Watson, Twitter

Ezt a Tweet-et követte el Brandon Watson, a Windows Phone 7 Fejlesztői Részlegének Igazgatója, állítása szerint azóta több mint 600 fejlesztő jelezte igényét e-mailben.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr743171289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása