Amikor augusztusban hirtelen a Hewlett-Packard véget vetett a webOS projektnek, felreppentek olyan pletykák, hogy egy-két nagy vállalat igényt tartana rá, köztük a Samsungot tartották legesélyesebbnek.

Choi Gee Sung, a Samsung vezérigazgatója azonban a IFA-n jelen lévő riportereknek nyilatkozta azt, hogy sosem vették fontolóra a webOS kivásárlását, mondván nem igazán kell nekik egy olyan operációs rendszer, ami nehezen adja el magát (izé, ilyenkor érvel az alkalmi troll a Badával). Teljesen érthető, minek invesztálna még egy operációs rendszerbe, mikor ott a saját fejlesztésű Bada OS, az Android és a Windows Phone 7. Így is van miből csipegetni.

Mindezek ellenére a HTC és meglepő módon a Facebook is elkezdett érdeklődést mutatni rendszer felé, de konkrétumokat egyik fél sem közölt.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr853203176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása