A Microsoft megelégelte, hogy a kiskereskedelmi partnerek nincsenek tisztában a Windows Phone 7-nel, ezért az ott dolgozóknak is megkezdődik az iskola.

A Microsoftnál létezik egy munkakör (nem csak a mobil részlegnél áll fenn), amit egyszerűen "titkos vásárlóknak" becéznek. Ilyenkor egy erősen hozzáértő MS-dolgozó, titokban a tipikus ostoba vásárlónak adja ki magát, üzletről-üzletre cirkál és kielemzi a céggel szerződött kiskereskedelmi üzlet eladóinak hozzáértését. Így történt ez a közelmúltban sokszor, amikor a Microsoft a saját mobilplatformja után kutakodott, és az eredménnyel nem teljesen voltak megelégedve.

A főbb problémák egyike az volt, hogy az eladók többsége a Windows Phone-t a Windows Mobile-lal, a rég kifutott, ma már fapadosnak számító mobilplatformmal keverték össze, de készülékszinten is nehézségekbe ütköztek az eladók, specifikációismeretük szegényes, lustán bemagolt.

Ezek miatt, a Mango-ra szánt marketingköltségek egy szerény százalékát arra költi a cég, hogy többszáz eladót tovább képezzen. Azóta a buliba beszállt a HTC is. Úgy tűnik a Mango őszi startját szépen rendbe teszi a Microsoft.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr33209051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 16:39:06

Ilyen máshol sem ártana... mondjuk mikor sajtburgert kérek és csibeburger jön helyette, aztán sűrűn adagolt "bocsi" :D
süti beállítások módosítása