Úgy tűnik, az alsó-közép árfekvésekbe szökik be a nem túl ismert Velocity egy tíz hüvelykes géppel, a Cruz T410-et háromszáz dollár alatti árkategóriába lövi a cég, de lesz egy még kedvezőbb kistestvére is.

A Cruz T410 2.3-as Androidot futtat, 1GHz-es ARM Cortex számolgat benne és van előlapi kamerája, Flash-támogatást valamint termetes 16:9-es kijelzőt kapott. Részletesebb specifikációleírást nem ejtett meg a cég a sajtóközleményben, de annyi biztos, hogy hatvanezer forint alatt megúszhatjuk a vásárlást. Az ár már-már gyanús, főleg annak tudatában, hogy a korábbi Velocity tabletek nem kapták meg az Android tanúsítványt, így nem volt bennük Market, Google Maps és YouTube kliens (a promóképen viszont látható egy YouTube ikon), és lehet hogy a hiány itt is jelen lesz. Bár lesz előre telepített Amazon Appstore a kütyün vész esetére.

A másik, még kedvezőbb Cruz-tablet a T408-as. Android 2.3 és nyolc hüvelykes kijelző. 240 dollár lesz a végfelhasználói ár, ami jelenlegi árfolyamon 48 ezer forintot jelent. Mi is okosabbak lennénk, ha a sajtóközleményt nem csak marketing-blablával pumpálták volna tele. Sajnos arról sem tudunk semmit, hogy milyen régiók jutnak hozzá hivatalosan, viszont hamarosan elérhető lesz, akkor pedig kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr313210453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 16:30:55

summázva, szarért-húgyért kapsz egy közepes szintű gépet, amire később vagy semmit, vagy csak nagyon kevés alkalmazást tudsz felpakolni?
süti beállítások módosítása