A RIM társ-vezérigazgatója bejelentette, hogy a második negyedéves eladások miatt kénytelenek visszavenni a BlackBerry PlayBook árából.

Ugyan még nem derült ki, hogy a RIM által tervezett hivatalos kiskereskedelmi ár mennyi lesz, de sok kanadai viszonteladó már drasztikusan redukálta a PlayBook-ért elkért összeget. A nagy leértékelések után a 16 GB-os $499-ről $249-re, a 32GB-os $599-ről 349-re, a legnagyobb, 64GB-os verzió pedig $699-ről $399-re csökkent. Régiónként eltérhet az árleszállítások mennyisége, de azt Jim Balsillie, a RIM egyik CEO-ja megerősíttette, hogy biztosan lesznek, mely mögött a tablet szerény számú eladásai állnak.

A vállalat nem igazán beszélt a konkrét számokról eddig, viszont a csütörtöki jelentése szerint 200 ezer PlayBook-ot adtak el az áprilisi megjelenés óta. Elemzők szerint a jelenlegi üzleti negyedév végére 700 ezerre rúg majd a legyártott PlayBook-ok száma.

(A fenti árak kanadai dollárban értendőek!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr883233002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.19. 15:19:58

Bárcsak az S2 árát tolnák le ilyen drasztikusan :S
süti beállítások módosítása