Kezdenek úgy formálódni az pletykák, hogy a végén tényleg lesz egy olcsóbb iPhone 4 továbbgondolás az "ötös" mellé.

A szaksajtó már elnevezte magának az egyik idén megjelenő Apple-telefont, konkrétan iPhone 4S-re. Rengeteg helyen, rengeteg forrásra hivatkozva olvashattunk, hallhattunk arról, hogy az iPhone 4 egy ici-pici revízión átesve egy teljesen új készülékként kerül forgalomba az ősszel, és az értékesítése a iPhone 5-tel párhuzamosan folyik majd.

A JP Morgan nevű befektetőcég szivárogtatott információkat erről és az új generációról: A vállalat munkatársa, Mark Moskowitz szerint a lehetséges belépő szintű "iPhone 4S" neve hivatalosan iPhone 4 Plus lesz majd. Hozzátette azt is, hogy az iPhone 5-ben több és fejlettebb telekommunikációs szabványok lesznek, hogy világszerte akadálytalanul tudjuk használni a telefont, ami vékonyabb és könnyebb lesz a jelenleginél. Bár az utóbbit bárki megmondja vakon, ez egy olajozott üzleti stratégiai is az Apple-nél. Azt még mindig nem tudni, hogy a Apple mikor szándékozik bejelenteni a 2011-2012-es line-uppot, pláne, hogy mikor kerül a boltokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr583241802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása