A Wall Street Journal szerint októberben negyedik napjára tervez "különleges eseményt" az Apple.

Érthetőre fordítva ekkor jelenti be az új iPhone-t a cég. A Wall Street Journal "Apple-közeli forrásokra" hivatkozik. A jelentés azt is megemlíti, hogy Tim Cook, a frissen bontott fenyőfás illatosító két lábon járó metaforája jelenti be a készülék(ek)et. Könnyen lehet, hogy Steve Jobs az eseményen nem igazán fog prezentálni (egészségi állapota nem biztos hogy engedné a másfél-két órás megpróbáltatást), de jelenlétével tutira hozzájárul Cook első, nagyobb volumenü médiaeseményéhez. A napilap techblogjának víziója az, hogy az iPhone 5 egy-két héttel a bejelentés után, október közepén már megvásárolható lesz. A bejelentés időpontjának megerősítését még nem ejtette meg az Apple.

Ha a cég szokásosan (amerikai idő szerint) reggelre időzíti a médiaeseményt, majd liveblogot is olvashattok itt. Feltéve ha lesz stream, ellenkező esetben marad az szimpla összefoglaló.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr53244172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása