A Bloomberg szerint az Apple lassíthatja, vagy akár 25 százalékkal csökkentheti a negyedik negyedévére az iPad 2 gyártását. Az üzleti hírekkel foglalkozó portál a JP Morgan befektetőcégre hivatkozva hozta le a hírt. Okok hivatalosan még nincsenek, csak egy racionális teória. Az iPad 3 megjelenése előtt három hónappal nem szeretné az így is túlterhelt Foxconn gyárkapacitását kifutó generációra áldozni. Megjegyezendő, az iPad majdnem olyan gyorsan fogy, mint ahogy a kínai cég össze tudja szerelni a készülékeket.

Az összeesküvés elméletek imádói össze is dobták saját elképzelésüket, miszerint az Apple azért foglaltatta le előre, majd mondta vissza a gyártósorokat, hogy a versenytársak ne tudjanak az igen populáris Foxconn-nál gyártatni.

Apropó, olyan hírek is szivárognak a sajtó kezei alá, miszerint az Apple kivonulna Kínából, de végső soron a kínai cégnél maradna. Nemrégiben lett ugyanis gyártásra érett a Foxconn brazíliai üzeme, de az év végéig biztosan nem gyártanak ott Apple termékeket.

Közben egy kis iPhone-os kikacsintás: Az ausztrál Vodafone-nál már fel lehet iratkozni az iPhone 5-tel kapcsolatos oldalra, ami konkrétan nincs megnevezve, de a "this year’s biggest smartphone release" (azaz "az idei év legnagyobb okostelefon-megjelenése") duma mégis mi más lenne? Így a legkisebb kontinensen a Vodafone biztosan forgalmazza az új, bejelnetésre váró iPhone-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr933259009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása