Míg az Apple felvevőbázisa a következő generációra vár, addig az cég az iPhone 4 garnitúrájának frissítésén gondolkozik, legalábbis a Reuters szerint. A készleteket kiegészítené egy nyolc gigabájtos iPhone 4-gyel, amit az Apple már a 3GS-ből okulva nem tartott relevánsnak.

A Reuters egy nem ismertetett forrásra hivatkozva, hozta le a hírt, miszerint egy koreai cég (tán' a Samsung?) már elkezdte az olcsóbb alkatrészek gyártását, és heteken belül itt lehet a nyolc gigabájt tárolókapacitással rendelkező iPhone 4. Tehát nem csak a memóriából faraghatnak, hanem a belső alkatrészek minőségén és élettartalmán, de az egyéb iPhone 4-paraméterek maradnának. Ha mindez megvalósul akkor a készülék ára is jóval olcsóbb lesz a megszokottnál. Állítólag.

Közben az iPhone 4GS / iPhone 5 pletyka-vonulat is mozgolódik: Nagyobb kijelző, jobb antenna, 8 megapixeles hátlapi kamera. Apple már két céget megkeresett a sorozatgyártással kapcsolatban: A Hon Hai és a Pegatron háza táján érdeklődött, hogy meg lenne-e a kapacitásuk, 45 millió egység gyors legyártásához. Akkor azt jelenti, hogy iPhone pályafutása megszűnni látszik a rég megszokott Foxconn-nál?

Az Apple-höz kapcsolható "kiszivárgott részletek" megbízhatósága igen alacsony, ahogy ezt már teljesen megszoktuk, de örömteli lenne, ha a iPhone 4 nagyobb réteghez jutna el.

A bejegyzés trackback címe:

https://wireless.blog.hu/api/trackback/id/tr983173596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása